Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

En lika viktig dag som alla andra dagar.

Det är så mycket jag vill och ibland blir jag så oerhört frustrerad för att det tar för lång tid att nå målet. Och när jag som i denna veckan, innan den ens har nått halvtid, balanserat två jobb med tjänsteresa till London och snabbflyg hem till magsjuka barn så måste jag erkänna att jag, även om min situation naturligtvis i jämförelse med annat är trivial, tvivlar på det mesta som jag håller på med och på mig själv.

I de stunderna är det fina nätverk av starka, kloka och drivna kvinnor som jag har ynnesten att ha omkring mig så otroligt värdefullt. Några är gamla vänner och många är nya, men gemensamt är att de alla inspirerar mig att fortsätta och ger av sin egen energi för att fylla på min.

Idag är det 8:e mars och internationella kvinnodagen, en dag för att uppmärksamma ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. En viktig dag. En lika viktig dag som alla andra dagar.

Sister Power! // Armband från Syster P, som säljs till förmån för Barnfondens arbete med tjejklubbar. //