Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Gränsen mellan att vara modig och naiv.

Jag får ibland höra ”Vad modig du är!” i sammanhanget att jag driver podden och där igenom har fått möjligheten att samtala med flera välkända svenska modepersonligheter och att det finns faktiska lyssnare som följer det jag gör.

Jag har funderat på det där och undrat om mitt kurage egentligen inte mest varit en naivitet. Om man inte vet att det är svårt, så är det inte det. Och visst, jag går på minor. Hela tiden. Och jag har den där obehagliga känslan av att snart, snart så kommer de på mig att jag inte kan någonting om det här! Men så efter ett tag så samlar man på sig tillräckligt med erfarenhet för att göra sina egna analyser och reflektioner, och då inser man att gränsen mellan att vara naiv och modig är hårfin. Så fin att den t.o.m. ibland suddas ut och där båda behövs för att komma framåt. Det tror jag alla med en kreativ drivkraft kan skriva under på.

Och när den stunden nu har kommit då jag inom en vecka släpper ett grymt avsnitt med en av Skandinaviens tyngsta modeprofiler och håller föredrag om modepodden på Göteborgs konserthus, på engelska som filmas. Då kan även jag gå med på att jag också är modig, inte bara naiv.