Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Happy days och Happy Plugs.

Har haft en helt perfekt dag. Tajt schema visserligen och spring mellan möten och inspelningar med min stora väska, full av inspelningsutrustning, som jag släpar omkring överallt när det är podcastdags. Men jag hann t.o.m. med en efterlängtat frukostträff med syrran och ett oplanerat stopp för att köpa ny adapter för SD-kort till datorn som jag såklart hade glömt hemma.

En av dagens absoluta höjdpunkter var att få träffa Andreas Vural och prata om Happy Plugs i modepodden. Han var exakt så innerligt supertrevlig som jag hade fått uppfattning om och så viger han också första bladet i varje ny skrivbok till sin mamma att skriva någonting på!

”Fashion tech” har blivit en allt större del av modeindustrin och Happy Plugs har siktet på att bli en mycket stor spelare inom segmentet. I podden talar vi om varför de är mer ett designföretag än ett teknikföretag och Andreas beskriver att entreprenörskapet ibland kan innebära att man har 6 dåliga dagar i veckan, men att ”the happy day” väger upp det. Ja, tänker jag. Precis så är det.