Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Inspelning av Modepodden live på Preview Fabrics & Accessories


(Foto:www.stockholmfashiondistrict.se)

Samtidigt som Fashion Week pågår även Preview Fabrics & Accessories, som är en del av Stockholm Fashion District och en internationell, kreativ textilmässa i Sverige. Dit kommer designers för att inspireras och beställa sina tyger inför nästa säsong.

Mässan hålls lämpligt nog lokaler som tidigare varit bilfabriker, så jag är säker på att jag kommer att känna mig som hemma för den 31/8 är Modepodden en av programpunkterna på mässan och vi spelar in livepodd där materialets betydelse för mode kommer att debatteras i en skarp panel med välkända svenska modeprofiler som består bl.a av Sigrid Barnekow, Programchef på Mistra Future Fashion och Designern Naim Josefi.

Jag ser verkligen fram emot att få möjlighet att samla den här typen av expertis för dialog och siktar på att vi som konsumenter skall få konkreta råd kring hur vi klokt skall konsumera avseende materialet och samtidigt få en inblick i framtiden avseende teknik, hållbarhet och design.

Har du vägarna förbi så kom och lyssna live, klockan 11:00 den 31 augusti på Stockholm Fashion District Nacka strand, annars hörs vi snart i podden!