Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mitt mode på Bjertorp slott.

Min egen relation till mode är mycket en känsla, ett pirr i magen och minnen från när jag som liten gick på vinden hos min farmor och kände på hennes chiffongklänningar och pälsar från 50- och 60-talet. Sen har jag också genom åren lärt mig att uppskatta hantverket, det hårda arbetet och historierna som finns bakom varje varumärke och kollektion. Dessa historier och kunskapen är vad jag försöker dela med mig av i modepodden och därför var det förstås fantastiskt att få möjligheten att arbeta med projektet ”Mitt mode” där vi i helgen spelade in modepodden live på vackra Bjertorp slott inför en underbart trevlig publik.

Superduon Lars Wallin och Hannah Graaf Karyd gästade och bjöd på ett intressant modesamtal. En ren dröm att programleda med dem i soffan.

Stämningen var verkligen så otroligt trevlig och efter inspelningen fick publiken möjlighet att träffa både Hannah och Lars som visade upp delar av sina kollektioner.

Alla fick också en härlig present från Unwash med sig hem från eventet.

Tack till Lars och Hannah, Bjertorp slott och alla som kom. Tack till underbara Miranda Jansson från Create and Consult, för att jag fick vara en del av Mitt mode!

 

 

 

2 Responses
 • Maria
  3 april, 2017

  Fint du plockat ihop det. Skapar en bra bild av dagen.

  • admin
   3 april, 2017

   Inte svårt att hitta material när fotografen är så bra! Tack för hjälpen med fotot i lördags. Kram!