Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Morgonyoga, samarbeten och deniminspiration

Vårkänslan var total imorse när solen sken från klarblå himmel och jag tillsammans med ett gäng härliga tjejer blivit inbjudna till morgonyoga i Replays vackra showroom.

Då flera av deltagarna är egenföretagare blev det också ett tillfälle att nätverka och jag hamnade i ett samtal med några om värdet av samarbeten i alla storleksskalor. Just samarbeten handlar också nästa veckas avsnitt av modepodden om, där jag utforskar designsamarbetenas betydelse för den kommersiella affären inom mode.

Otroligt spännande att jobba i ett för mig nytt och mer reportagelikt format och fler avsnitt ligger i pipen under våren och sommaren!

Yogaklassen hölls av ”the one and only” Ida B. Olsson workout is passion!

Jeanskjolen av längre modell håller fortfarande och deniminspiration som jag tar med mig, är att mixa tvättar och färger som här i blått och svart. Fint!