Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Nedkopplad och avkopplad, eller?

Hej från en och en halv vecka in i sommarsemestern! En (i princip) mobilfri vecka. Har följt uppmaningen att koppla ner för att koppla av, satt telefonen på ljudlöst och inte varit tillgänglig. Inga instagraminlägg, inget Facebook och ingen blogg. Förskansade mig och barnen istället på landet och startade projekt lekstuga, analogt fysiskt arbete av bästa sort. I torsdags tänkte jag att nu snart, kommer jag att börja känna lugnet och alla de där nya tankarna kommer att komma som de som provat detta säger att man gör. Men icke. För mig känns det snarare precis tvärtom.

Att det är en del av den digitala sjukan, skulle nog vissa påstå, att det helt klart krävs avvänjning. Men jag vet att jag gillar tempo, att jobba och vara uppdaterad. Så, jag har bestämt mig för att det där med analog sommar, det blir inte för mig. Jag har redan ett bra förhållningssätt till hur jag arbetar med mina digitala kanaler och verktyg, jag behöver inte nolltolerans. Nu blir det full digital fart. Jag tänker släppa penseln, dra igång mobilen och ta semester!