Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Största möjliga tysssstnad.

Hej från fjällen!

En vecka där jag unnar mig en stunds av- och nedkoppling och som istället för jobbspäckad vardag innehåller hejarop till äldsta dottern som nu åker lift och backe helt själv, snölekar i alla former, varm choklad, god mat, skratt och prat med goda vänner ända till kvällen.

Det har snöat nästan hela tiden sedan vi kom hit och hela världen känns ljudisolerad. Det tog några dagar för mig, men nu äntligen tror jag att kroppen har börjat anamma lugnet.

Jag har annars ett kluvet förhållande till tystnad, som kan kännas både ensamt och skönt beroende på tillfälle. Jag får ibland frågan varför jag valde att just använda podcasten som medieformat och för mig handlade det om att jag alltid tyckt om att lyssna på radio. Jag har dock aldrig haft på radion bakgrunden som sällskap en hel dag men att lyssna riktat, det passar mig. Och det är just det som är härligt med podcasten, att jag kan opåtvingat kan välja att bryta tystnaden och lyssna till det som intresserar just mig.

Därför är jag också glad att jag ibland får möjligheten att arbeta med podcasts även utanför modepodden, som med Inspiration Varberg. Där jag som programledare fick möta Kristin Lagerqvist och som driver livsstils- och inredningsbloggen Krickelin. Vilken superkreatör! Jag vågar dessutom nästan lova att detta är den enda podcasten just nu där ett programledare och gäst vinterbadar under inspelningen.

Förra veckan fick jag också vara gäst i Grazette of Swedens nystartade Hårpodden. Det blev ett väldigt trevligt samtal om bl.a. hårstilar och frisyrer kopplat till mode och hur de tolkar hårtrenderna just nu. Alltid spännande och lärorikt att få inblick i olika branscher.

Så just nu bidrar jag kanske inte till största möjliga tyssstnad precis, men vad sjutton, det är ju så roligt att podda!