Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Vårkänslor och nya spännande projekt!

I dagarna blev det härliga projektet ”Mitt mode – ett samtal på slottet” officiellt där jag kommer att programleda en live podcastinspelning och samtala om mode med Lars Wallin och Hannah Graf. Kommer bli så trevligt för publiken som till inspelningen får njuta en afternoon tea på fina Bjertorp slott och jag ser verkligen fram emot att få lyssna till både Hannahs och Lars berättelser och erfarenheter.

Längtar efter vår och att få köra pumps och strumpfritt! Klänning ovanpå skjorta är en ”stilpåjobbet”-favorit hos mig just nu.

Jag har i början av året också arbetat med ett nytt inslag i modepodden. Nu i mars kommer jag att introducera reportageavsnitt tillsammans med personporträtten som ni hört tidigare. Det är så galet roligt och det första handlar om designsamarbeten. Är så spänd på vad ni kommer att tycka!