Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Receptet på en fulländad torsdag

P1060573_1

Är att fylla den med inspirerande kvinnor!
Inspelningen med Efva, blev verkligen trevlig och bjöd på många skratt och härliga historier. Vilken drivkraft! och samtidigt en sådan ödmjuk och empatisk person. Såg en bild på henne när hon tidigare ikväll invigde sin nya butik i mall of Scandinavia, urtjusig såklart, som alltid!

Eftermiddagen var inbokad på IA BON med Jenni och Josephine. Väldigt intressant och vilken resa det här företaget gör. Kloka val och sunda värderingar kan sammanfatta innehållet i vår pratstund, så håll utkik här för det kommer en längre intervju med tjejerna på bloggen snart. Vädret visade sig inte från sin bästa sida, men in i mellan att jag flängde runt Stockholm i en taxi, hann jag också med en snabb ”peptalk over coffe” med härliga Frida. Tack!

Avrundade dagen på Vernissage med Karolina Klint. Karolina har tidigare drivit sitt eget kläd- och produktmärke kling by kling. Nu arbetar hon som printdesigner för Monki i Göteborg och ett fint Matisseinspirerat print fick följa med mig hem.

P1060611_1

P1060626_1

P1060644_1

Bästa mötet idag var dock med tjejen som kämpat hårt för att hålla sig vaken tills jag kom hem. Den största inspirationskällan av alla.